Historien Om Blackjack 21

En Irakisk mand, der har vundet en $6,4 mio Oregon Lotteri jackpot ved at købe en billet via en online agent. Ifølge oplysninger fra Oregon Lotteri talsmand Chuck Bauman, manden vil modtage Megabucks jackpot i 25 årlige rater af $256,000 minus skat. Selv om vinderen har købt billet online, onsdag viste han op på Oregon Lotteri kontorer holde den faktiske vindende billet historien om blackjack 21. Det blev afsløret, at billetten var købt fra Thelotter.com en Israelsk online butik, der sælger billetter fra forskellige lotterier i hele verden. Mange undrede sig over, hvorfor den person der har købt billetten for den Irakiske spiller besluttet at overdrage det i stedet for at indkassere det; men stedet har naturligvis et godt arbejdsmiljø politik, som forhindrer, at sådanne scenarier. En repræsentant for Thelotter.com havde købt den vindende billet tilbage i August fra en deli i Bøje kaldet Binky s, afslørede Bauman. Han har endvidere forklaret, at Lottery ' s regler ikke forbyde tredjemand, der ikke videresælge billetter til spillere fra andre lande, da organisationen ikke har sin egen online salg af systemet.
De vindende numre, der fik den Irakiske mand $6.4 millioner var 15, 27, 32, 44 og 45 grange casino le locle. Da han blev spurgt, hvordan han har valgt lige præcis de tal, den mand dækkede hans øjne, og derefter stak i luften, Bauman sagde sort spejl ashley også kastet jack.

På trods af det faktum, at Oregon Lotteri ikke lade vindere forblive anonym, for at undgå en fidus rygter, vinderen fra Irak fik lov til at holde sin identitet hemmelig sort spejl ashley o jack. Men der er en god grund til at gøre det, da vinde sådan en stor sum penge ville sætte ham og hans familie i fare i sit hjemland..