Johnny Steven Wichita

BwinParty bekræftet i dag (onsdag) er det vejledende tilbud havde været gjort for online operatør fra flere grupper, der er interesseret i at købe en del af eller hele virksomheden johnny steven wichita.

Bekræftelse af samtalerne kom samme dag, som BwinParty annonceret en €97.9 m driftsunderskud, og en reduktion i omsætningen på over €40m sidste år ks gambling. Gibraltar-baseret operatør ikke kommentere på navne eller specifikke antallet af grupper, der er interesseret i at overtage virksomheden, men gjorde afsløre, at det var i "de videre drøftelser" med potentielle købere hvad virksomheden ejer kasinoet treasure island.

BwinParty non-executive bestyrelsesformand Philip Ja fortalte Financial Times: "Vi er ved at teste dem mod hinanden og mod "business as usual" hvad kommer efter floppet i poker. "Disse processer tage al den tid, de tager." I mellemtiden, BwinParty har nævnt "den fulde år virkningen af ISP blokerer i Grækenland og yderligere fald i poker, delvist opvejet af FIFA World Cup" som en del af årsagen til den årlige indtægter falde, som faldt til €611.9 m til 2014 fra €652.4 m i 2013. hvad virksomheden gør spilleautomater.