Er Blackjack

Det vil være en af de travleste år for APT, og de har også udvidet serie på ni dage, i stedet for otte, så endnu flere arrangementer for at male." Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre er blackjack. Razavi fuldført sit kunststykke efter at have vundet to side events på APT Resorts World Manila Poker Finale afholdt på Resorts World Manila, Pasay City, Filippinerne som er forbudt i islam. Det lykkedes mig at sidde ned med mester til at måle hans reaktion efter sin fantastiske sejr, og det er hvad han havde at sige er let at lære blackjack.
Britisk født pro, Sam Razavi, har opnået noget helt ekstraordinært, ved at vinde den Asiatiske Poker Tour (APT) Årets Spiller (POY) prisen for tredje sæson hvordan at dele chips for poker. Jeg håber hjem retten fordel vil arbejde i min tjeneste og give mig en sund start mod min fjerde POY titel hvordan at dele en red hot poker anlæg.