Md Sport 6 Person Poker Bordet

Gilliam fortsætter en lang tradition for Atlantic City borgmestre, der har afsluttet deres embedsperiode med fængselsdomme, der er truende.
Mens lokale presse rapporterede tidligt torsdag, at Gilliam var grund til at dukke op i foran OS, District Dommer Joseph Rodriguez senere at formiddag, den grund for høringen var ukendt indtil den bombe var faldet i retten md sport 6 person poker bordet. Mest for nylig, Bob Levy blev dømt i 2007 til tre års betinget fængsel for at lyve om sin militære registrering for at få veteraner' fordele. md sport poker table top konvertering. Han indrømmede, at opsugning $87,000 fra en velgørende organisation youth basketball program ind i hans egne lommer. Han lovede forandring, skyde skylden på byens ulykker på dårlig forvaltning af byer og på kasinoer ram slot 2 og 4 ikke i orden.
Atlantic City ' s Demokratiske borgmester Frank Gilliam Jr trak sig torsdag efter indlæg skyldig i federal court i Camden, New Jersey for at en optælling af wire svig ram-slot 1 eller 2.