Da Pra Viver De Poker Online

Enteractive leder i spillerens reaktivering og fastholdelse og opfinder af (Re)aktivering Cloud® - platform, og er stolte over at kunne annoncere to rekrutteringer til Bestyrelsen da pra viver de poker online.

At deltage Bestyrelsen er Enrico Bradamante og Christian Rajter da vinci. Ansættelse er foretaget for yderligere at styrke selskabets evne til at skalere globalt aluminium poker chip sag.

Enrico Bradamante har tidligere erfaring som Administrerende Direktør af NetEnt og er i øjeblikket DIREKTØR i Maverick Gaming såvel som Formand for iGEN, Malta iGaming forening da pra jogar poker kom 2 pessoas. Christian Rajter har opbygget sin erfaring i tidligere roller som administrerende DIREKTØR for Expekt.com, Grundlægger og administrerende DIREKTØR for Mobenga, og er i øjeblikket Formand for Verisec (publ) samt OMI Gaming poker face letra y traduccion.

Marcus Krüger, Formand for Bestyrelsen på Enteractive, sagde: "Vi er virkelig i processen for at fremskynde vores skalering momentum med Enteractive poker ansigt som en casino. Vi ser flere virksomheder end nogensinde onboarding til (Re)aktivering Sky, og vi har aldrig oplevet dette niveau af efterspørgsel efter vores platform." "Enrico og Christian bringe med dem en fantastisk oplevelse af den globale B2B-go-to-market operations, og vi er beæret over at have dem begge på vores hold." Enteractive betragtes som branchens førende inden for Reaktivering, fremme innovation gennem vores tech, drevet af personlige menneskelige interaktion. poker face life ' s a gamble.