Blackjack Perfect Basic Strategy Odds

Stadig, de betragtninger, jeg tror virkelig, det er den slags sted, kun om enhver poker spiller kan falde i kærlighed med blackjack perfect basic strategy odds. På et tidspunkt, hvor big-time-turnering poker var for det meste begrænset til det vestlige USA (og anses for at være et døende spil), Jack Binion ' s innovationer i Mississippi varslede ændringer for at komme i det næste årti.
Tunica ' s poker spillere har noget af en loosey-goosey omdømme, mens der er masser af fremragende spillere fra området, som der er fra alle de steder hvor der bliver spillet, for mange af dem, der ofte er den lokale værelserne er straight-up spillere. Den WPO kører stadig på Guld Strejke i dag, men det er ikke helt det samme som det plejede at være.
Læs den tidligere artikel, Ingen Pas Kræves: Horseshoe det Sydlige Indiana blackjack perfect strategy expected value. Måske er den bedste ting om poker i Tunica, selv om, er handling blackjack pays 6 to 5.
Jeg er nødt til at indrømme, at være lidt forudindtaget til fordel for Tunica: jeg har brugt mere tid på poker borde der end andre steder, men Las Vegas, og det har været det sted, de fleste af mine dygtigste personlige poker øjeblikke, herunder fire-vejs koteletter første sted i back-to-back aften turneringer på Gold Strike sommer turnering serien tilbage i 2006. Det var ikke alt for længe efter gambling blev legaliseret i Mississippi, at Tunica blev et arnested for poker action sådan tilbageførsel online gambling.