Hvad Er En Mønt Slot

Single-spil sports betting har siden lancerede i Delaware, New Jersey, Mississippi og West Virginia, og andre lande er i færd med at udvide denne liste.
På mandag, den AMERIKANSKE Securities and Exchange Commission (SEC), der blev offentliggjort klager indgav i slutningen af sidste uge mod to Nevada-licens sports væddemål enheder – Nevada Sports Investment Group LP og Afvigende Investeringer LLC – for overtrædelse af føderale værdipapirlovgivning hvad er en mønt slot. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre hvad er en klasse to spillemaskine. Nevada lovgivere har vedtaget en lov i 2015, der har forsøgt at drage fordel af den status på det tidspunkt, som den eneste stat, hvor single-spil væddemål var lovlig. SEC krav virksomheden har undladt at bestemme sine kunder' status som akkrediteret investorer og også undladt at indsende en registrering erklæring, på trods af ikke at kvalificere sig til en undtagelse fra nævnte registrering hvad er en mønt slot slang.

SEC mener begge fonde er skyldig i at gennemføre en ikke-registreret udbud af værdipapirer og spurgte føderale domstole til at udstede domme permanent påbød enten enhed fra yderligere overtrædelser af denne art hvordan til at gøre blackjack drikke.