Juridiske Online Gambling I Michigan

I dag UK baseret spiludbyder PaddyPower Betfair annoncerede sit køb af Amerikanske DFS selskab Udkast til en aftale til en anslået værdi af $48m juridiske online gambling i michigan.
I henhold til betingelserne i den aftale, PaddyPower Betfair vil betale en indledende kontant beløb på $19m, med et yderligere beløb på $29m være betalt i løbet af de næste fire år, er baseret på selskabets resultater i løbet af denne tid juridiske online gambling i new york. Nuværende Udkast til Co-Administrerende Direktører Jeremy Levine og Jordan Fliegel vil fortsætte med at køre Udkast til, med det selskab, der har fuld adgang til at PaddyPower Betfair ' s markedsføring og teknologisk ekspertise juridiske online gambling i new jersey. PaddyPower Betfair har bekræftet, at de vil gøre en væsentlig marketing-investeringer over de næste par år til at udvikle de aktiviteter, som virksomheden ser ud til at udvide yderligere til OS DFS marked sort chip poker reload bonus kode.
Chief Executive Breon Corcoran velkommen erhvervelse, siger "Vi er glade for at være at bringe UDKAST til gruppen og til yderligere at øge vores tilstedeværelse i USA sort chip poker reload bonus. "Udkast har et differentieret produkt, og vi mener, at den virksomhed, med støtte af vores markedsføring og teknologi ekspertise, kan tage del i det hastigt voksende daglige fantasy sports marked." sort chip poker kampagnekode.