Ranking De Jogadores De Poker

For mere information: www.geniussports.com Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre ranking de jogadores de poker.

Geni-Sport' løsning vil gøre det muligt for os at holde vores teknologiske vækst og effektivt at dele konkurrencen oplysninger med vores klubber og sponsorer." Ben Turner, Direktør for Internationale Operationer ved Geni, Sport, sagde: "Den ACB er blandt de førende basketball ligaer globalt, og vi er glade for at spille en stor rolle i deres teknologiske vækst ranking bedste start hænder i poker. At tage et ægte partnerskab tilgang til at arbejde med sport, vi distribuerer officielle data for organisationer som den engelske Premier League, La Liga, ATP-og WTA best in slot retribution paladin bfa. Partnerskab ser Geni Sports give fuld rækkevidde af live data indsamling og administration service i henhold til sin Sport Management Platform (UK – London, oktober 2016) Geni, Sport, en global leder inden for sport data, teknologi, distribution og markedsføring tjenester, er blevet udvalgt af Asociacion de Klubber de Baloncesto (ACB), det organ, der fører tilsyn med de førende mænds basketball-liga i Spanien, for at låse værdien af sine data, i en tre år lang kontrakt best in slot retri paladin.
ACB vil udnytte Geni-Sport' LiveStats service, verdens mest populære basketball live statistik-værktøj, som gør det muligt for courtside optagelse af levende vildt statistik, live webcast publicering og rapportering til trænere og medier best in slot retribution paladin classic. Med hovedkvarter i London, Geni Sport er anerkendt som en af de hurtigste voksende sports-teknologi-virksomheder i verden er crown casino perth åben på god fredag 2021.