Maskiner Af Poker Til At Folde Tricks

NFL gemt en 18-siders korte, hvor de hævdede, at Nelson ikke skal have kompetence i konflikt med henvisning Norris-LaGuardia Handling, en Depression-æra lov, de hævder, barer føderale domstole fra at blande sig i arbejdskonflikter på hver side maskiner af poker til at folde tricks. I de seneste år er denne uge skulle have været brugt på at tale om alle de wheelings og forretninger af NFL Draft. Ifølge de korte, NFL hævder, at uden et ophold der ville resultatet "uoprettelig skade NFL ved at underbyde sine arbejdsretlige rettigheder og uigenkaldeligt travlt med æg af spiller-club transaktioner." NFL ' s advokater skrev. Det er mere der venter på nu, som det nu er op til de appeller ret til at beslutte, om at erklære en mere permanent ophold, indtil de appellerer processen er afsluttet maskiner slots til at spille gratis. Ejerne genindsat lockout-et par timer senere, og nu er de, der søger at have Nelson ' s for fuldstændig væltet. Louis, der argumenterer for, at den lockout, bør fortsat være på hold, mens de to parter at forhandle deres forskelle mobile poker ingen depositum bonus. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre mobile poker indbetaling via telefonregning. "Fraværende et ophold, der vil være handler, spiller signings, spillere skåret i henhold til de eksisterende kontrakter, og en række andre ændringer i ansættelsesforhold," der kan skade league uopretteligt mobile poker club version nokia.

Alt dette kommer efter en tre-dommer panel af appelretten, lægger U nærmeste casino til estes park. I dag NFL fortalte en føderal appeldomstol, at det mener, at anke over, om den lockout er juridisk kan "let løses" i løbet af offseason.
Roger Goodell og NFL har gjort gældende, ved store anstrengelser for at løfte den lockout, ville det resultere i uoprettelig skade på ligaen og tegningsretter, der er et nødvendigt ophold i Nelson ' s ordre colorado.