Hvor Stor Skal Blinds Være I Poker

oktober enhver erhvervsdrivende, catering eller reklamer til kunder i STORBRITANNIEN, selv om de er baseret på afstand, skal have en licens for STORBRITANNIEN, og betale en 15% place-of-forbrug skat på brutto gaming indtægter - i strid med EU ' s traktater og øge risiko for forbrugerne hvor stor skal blinds være i poker. Gambling (Licens og Reklamer) Act, 2014 ændrer licenser landskab, der er skitseret af Gambling Act 2005 som lov eksterne operatører, der betjener kunder i STORBRITANNIEN for at base og licens, selv offshore 4633 blackjack rd ashland ms. juli med en dag, der er afsat til at diskutere regulering 47 buckler drive roulette pa.
Williams sagde, at mens "intet er sikkert, selvfølgelig", for så vidt som den UKGC er bekymret for, at det er "fuld fart frem" på trods klager fra de GBCA. Den BRITISKE Gambling Commission (UKGC) er at foregribe modtagelse af omkring 150 licensansøgninger efter indførelsen af nye UK gambling love.

Williams sagde UKGC havde allerede haft et par programmer" og en masse af virksomheder, der kommer for at diskutere deres anvendelse forud for gennemførelsen af lovgivningsmæssige reformer i oktober. Hun tilføjede: "Det ville ikke være fair, at dem, der har brugt en masse tid på at få klar til at holde tilbage nu." Williams har også talt om regulatoren ' s nye krav om at undersøge, om virksomhederne er i overensstemmelse med lovgivningen i andre jurisdiktioner, at de arbejder 4633 blackjack rd ashland ms 38603. Hun forklarede, at UKGC licenstagere var "multi-jurisdiktion ansøgere sælge i hele verden", og at "Kommissionen ønsker at har nogle idé, hvis de er ønsket at tilsidesætte andres regler".