Black Jack Blade Sundhedsmæssige Fordele

Gaming teknologi udbyder Videnskabelige Spil har erhvervet den interaktive spil portefølje af Canadiske udvikler Karma Gaming black jack blade sundhedsmæssige fordele.

Onsdag, Sci-Spil meddelte, at det havde erhvervet Karma Gaming spil bibliotek i en aftale, der blev indgået i juni, selv om ordet er først nu dukket op black jack lip balm anmeldelse. Betingelser for handlen blev ikke offentliggjort.

Sci-Spil' administrerende DIREKTØR for lotteri operationer, Jim Kennedy sagde, at handlen vil tillade, at hans virksomhed er B2B kunder til at tilbyde unikke løsninger til lotteri spillere at hjælpe dem til at bevæge sig problemfrit mellem detail-og mobil/online lotteri og underholdende oplevelse." Sci-Spil og Halifax-baseret Karma Gaming dele flere gensidige lotteri kunder, herunder Atlantic Lotteri Corp (ALC) i Canada ' s Maritime provinser. Sidste år, ALC sværtet en aftale, som vil se, at det at implementere Sci-Spil' SciPlay iLottery gaming system, der begynder i midten af 2017. I denne uge, ALC CEO Brent Scrimshaw ydmyge-pralede af, at Krybe.i dag, at hans tøj var blevet den første nordamerikanske lotteri for at tilbyde online-billetsalg helt tilbage i 2004. Men ALC har set sin unge voksne spiller base "drop med næsten halvdelen" i løbet af det sidste årti, og Scrimshaw mener, at nye digitale produkter, der er nødvendige for at stoppe, at erosion. ALC havde et "banner år" i 2015 med det samlede salg af $1.2 b, men mens iLottery steg salget med næsten en tredjedel, at de stadig kun tegnede sig for $27,5 meter af det samlede salg texas hold ' em poker 3d-deluxe edition.
Scrimshaw siger lotteri markedet er "ved at blive mere og mere hælder til den digitale side af business" og ALC behov for at "gå dybere og bredere, hvis vi kommer til at lykkes." Scrimshaw siger den nye iLottery virksomhed vil debut "engang næste forår" og vil indeholde en produkt linje er beregnet til at appellere til tusindårige spillere. Dette betyder, at "nye typer af spil, spil der involverer færdighed spil, der har mere underholdning og spil, der giver mulighed for social aktivitet." Scrimshaw erkendte, at ALC var "den mindste lotteri i landet," men hævdede, at det også er "den mest innovative lotteri i landet." Med den nye iLottery system, Scrimshaw mener ALC er "rustet til at konkurrere med nogen." Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre texas hold ' em poker 2 1.0.7 apk.