Vindende Hænder For Poker

Tilføj Melco Resorts Bestyrelsesformand og administrerende DIREKTØR Lawrence Ho til listen af gaming ledere prognoser massive pris tags til at bygge high-end integreret resorts i Japan. Hvis LVS cap sine Japan indsats på $10 milliarder, det ville være næsten dobbelt $5.36 milliarder brugt på Marina Bay Sands i Singapore, et sted, der tjener som inspiration for selskabets planer i Landet af den Opgående Sol. vindende hænder for poker. På selskabets tredje kvartal indtjening opkald i oktober, LVS COO Rob Goldstein sagde, at den erhvervsdrivende kunne bruge $10 milliarder til 12 milliarder dollars at bygge en gaming ejendom i Japan vindende hænder i poker dice. 2020 er virkelig kommer til at være det år, hvor den integrerede resort bevæger sig fremad (i Japan)," sagde Ho i Bloomberg interview.

Så vi får virkelig optrappet til næste år." Det forventes, at Japans regering vil ikke begynde at stille forslag fra præfekturer og byer, der ønsker kasinoer indtil begyndelsen af 2021 triple double dollar slot machine. Tilføjelse af yderligere forbindelse til en $10 milliarder Japan bruger, at beløbet ville blive næsten fem gange $2.10 milliarder Melco afskallede ud på City of Dreams i Macau triple double diamonds gratis slots. Tidligere dette år, et team af Fitch Rating analytikere besøgte landet, og kom derfra at sige, at omkostningerne til væg-gulvtæppe til en top tier Japansk integreret resort er $10 millioner, og kunne glide op til $15 millioner dollars, en betydelig stigning fra analysefirmaet tidligere loft på $10 milliarder. Justeret for inflation, omkostninger til det Kosmopolitiske, Wynn Las Vegas, og Bellagio, tre på Stribe ' s glitziest spillesteder, kombinere for $9.74 mia.
Ho, leder af en af de største gaming virksomheder, der opererer i Asien, har for nylig lagt en 11-figur estimat på omkostninger til en Japansk gaming ejendom triple double-rød hvid blå slot maskine. CFO Patrick Dumont tilføjede, at disse tal kan faktisk vise sig at være i den lave ende hvornår tesco frigive deres klikke og samle slots.