Hvad Tid Er Tesco Jul Levering Slots Udgivet

Raiders er +7500 at vinde Super Bowl, og havde tydeligvis meget højere forventninger med Carr, som de ikke næsten det samme hold offensivt uden ham. Odds venligst udlånt af OddsShark.com På lørdag, den Texans vært Oakland Raiders (12-4), som er fire point hjem favoritter snarere end at sidde som tre-punkt underdogs, som de var mod Chiefs i sidste postseason. Oakland vil være ned til tredje-string rookie signal-ringer Connor lave mad, fordi Carr er ude og backup Matt McGloin beskæftiger sig med en skulder skade.

Detroit var også et meget bedre hold, før den sidste måned af den regulære sæson, droppe sine sidste tre kampe for at gå fra NFC North leder til et Wild Card, da Green Bay Packers vandt 31-24 på Ford Field i Uge 17. Houston Texans (9-7) skulle være bedre end deres nuværende rekord efter at have tilbragt $72 millioner til quarterback Brock Osweiler i offseason hvad tid er tesco jul levering slots udgivet.

Det Seahawks så ud til at være en af de bedste Super Bowl contender igen tidligt i år, men kæmpede lidt i divisionen, og de er +1200 for at vinde Vince Lombardi-Trofæet for anden gang, mens Lions +7500 longshots hvad er slots udgivet waitrose. Efter alt, Houston havde det samme mærke for et år siden med Brian Hoyer under center, før det bliver blæst ud 30-0 hjemme i Wild Card runden af playoffs af Kansas City Chiefs. Men Osweiler har været påklistret i bedste fald, som er en væsentlig grund til, at hans hold er +6600 at vinde Super Bowl LI efter at have vundet AFC South igen. Lions har gået 3-1 ATS i de foregående fire møder med Seattle selv, dækker antallet og næsten med at trække off ked af det i en 13-10 tab, der sidste sæson som 9.5-point road underdogs hvad tid er der supermarkeder udgivelse levering slots.
Men det gæstende hold er gået 4-0 lige op mod spredningen i de seneste fire møder, så Oakland gør er at gå til sin fordel på trods af at være underdog i dette matchup hvor buy online roulette casino.