Kan Du Gøre En Levende Ud Poker

Dette år er det første gang awards blev afholdt online, og fandt sted på tværs af en tre-dages tidsramme. kan du gøre en levende ud poker. I sports-betting sektion, Kambi var en top-vinder, tjener det overordnede awards i denne kategori. Bedst i Klassen: Kambi blev anset for at være en succes i både finansielle og kommercielle sektorer, med høj stabilitet og skalerbarhed sammen med et fokus på prissætning kan du gøre en levende ud af spil.

Dommerne erklærede platform af Kambi til at være en, der er sat op til " best in class.' Operatøren tjent store markeringer i alle de vigtigste kriterier for prisoverrækkelsen tricks til at spille roulette online. Chief Commercial Officer for Kambi, Max antal Meltzer, kommenterede award vinder ved at erklære: "I Kambi, vi er stolte af at være den partner, der er visionær sportsbooks over hele kloden kan have tillid til at springbræt dem til succes, der giver al den teknologi og fleksibilitet, der er nødvendig for at hjælpe dem med at opnå en førende position på markedet trick til at spille roulette online.
Kambi tjent både Sports Betting Leverandør og Sportsbook Platform Udbyder i løbet af den virtuelle ceremoni trick til at spille poker online.